Mevlana Değişim Programı Akademik Personel ve Öğrenci Başvuru Sonuçları

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM ELEMANI VE ÖĞRENCİ DEĞİŞİM SONUÇLARI

 

            2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, YÖK’ün kısıtlamaya gitmesi ve bazı ilave şartlar getirmesinden dolayı aşağıdaki gibi uygulanmasına karar verilmiştir:

 

            Öğretim Elemanları:

            2014-2015 eğitim-öğretim yılı Mevlana Değişim Programı öğretim elemanı değişimcisi olmak için başvuran öğretim elemanlarının evrakları değerlendirilmiş ve değişime hak kazanan öğretim elemanlarının isimleri ek tabloda ilan edilmiştir.

Mevlana Değişim Programı’ndan daha önce yararlanmış veya başvurmalarına rağmen feragat etmiş olup 2014-2015 eğitim-öğretim yılında tekrar değişimci olmak için başvurmuş olanların başvuruları, daha önce yararlandıkları veya feragat etmelerinden dolayı, ödeneksiz değişimci olarak kabul edilmiştir. Ancak mali imkânların elvermesi durumunda söz konusu değişimciler, ödenekli olarak gönderilecektir.

            Mevlana Değişim Programı’na katılan öğretim elemanları, (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 11.06.2014 tarihli Yürütme Kurulu kararına göre) gittikleri üniversitenin/bölümün eğitim dilini bildiklerine dair yabancı dil belgesini ibraz etmek zorundadırlar. Aksi takdirde kendilerine herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

 

            Öğrenciler:

            Mevlana Değişim Programı öğrencisi olmak için başvuran öğrencilerin evrakları değerlendirilmiş ve değişime hak kazanan öğrencilerin isimleri ek tabloda gösterilmiştir. Kazanan öğrencilere, gittikleri üniversitenin akademik takvimine bağlı olarak en çok on ay (10 ay) burs verilecektir. Burs dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

            Değişime hak kazanan öğrencilerin, gerekli evraklarını en kısa zamanda hazırlayarak Mevlana Değişim Programı ofisine ulaştırmaları gerekmektedir.

            Başvuru sahiplerine duyrulur.

 

 

            Sonuç Tablolarına Ek Dosyalardan Erişebilirsiniz...

 

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 21.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3080 kez okundu.