MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI

Bilindiği gibi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Mevlana Değişim Programı adı altında yeni bir öğretim üyesi ve öğrenci değişim faaliyetini başlatmış ve bu çerçevede Trakya Üniversitesi olarak yurtdışı üniversitelerle ikili anlaşmalar yaparak değişim faaliyeti için gerekli zemini hazırladıktan sonra başvuruları almış ve bu başvuruları, Mevlana Değişim Programı Yönetmeliği’ndeki ölçütlere göre ön değerlendirmesini yaptıktan sonra değerlendirme sonuçlarımızı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na sunmuştuk. Bu çerçevede Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bir değerlendirme yapmış ve “geçici sonuçları ilan edilebilir” bulmuştur. Ancak nihai sonuçların ise “YÖK Yürütme Kurulu kararından sonra kesinlik kazanacağı konusunda müracaat sahipleri”ni özellikle bilgilendirmemizi istemiştir. Bu itibarla aşağıda ilan edilen başvuru sonuçlarının “geçici sonuçlar” olduğu, nihai sonuçların ise yukarıda vurgulandığı gibi YÖK Yürütme Kurulu kararına tâbi olduğu, başvuru sahiplerine önemle duyurulur.

Mevlana Değişim Programı Öğretim Üyesi ve Öğrenci Başvuru Sonuçları
Bu içerik 07.06.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 5145 kez okundu.